Iroda

Exkluzív palackos szűrt víz – akár az Ön irodájában is!

Élvezze a kiváló minőségű, környezetbarát vizet az irodájában. A Thoreau Víz mostanra mindenféle üzleti környezethez igazította vízmegoldásait és készülékeit. Mostantól minden munkatársnak saját, stílusos Thoreau palackja lehet – saját márkanévvel vagy anélkül, amely minden palackra rá van nyomtatva. A Thoreau Víz segítségével cége kifejezheti, hogy elkötelezett a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdések, valamint a dizájn és a minőség iránt.

A Thoreau remek választás a ballonos vizek, vízadagolók vagy palackos vizek helyett!

A Thoreau vízszűrő rendszere ötvözi a csapvíz egyszerűségét, elérhetőségét és környezeti előnyeit a palackozott víz tiszta ízével – szénsavas és szénsavmentes formában.  Hozzáadva a stílusos, funkcionális és egyedi üvegjeinket biztosítjuk a nyerő koncepciót. Kiszámítható és fix havi költségek mellett biztosított a korlátlan mennyiségű hűtött, tiszta, ízletes víz. Természetesen biztosítjuk a berendezések beüzemelését, szervizelést és aktuális szűrőcserét.

A Thoreau Irodai Vízrendszer Csomag Tartalma:

  • Az ön igényeinek megfelelő hűtő karbonátorral
  • Igény szerinti Thoreau csapolótorony
  • Szűrőberendezés szűrőbetéttel
  • Thoreau palackok választás szerint
  • Higiéniai és funkcionális ellenőrzés
  • Beszerelés, szervizelés és szűrőcsere

Kérdése van?

Fedezze fel a Waterlogic vízadagolóit

Technológiailag fejlett hálózati vízadagolóink tökéletes kiegészítői irodájának vagy munkahelyének, maximális teljesítményt és higiéniát biztosítanak forgalmas helyeken.

A szabadon álló, a pultra helyezhető és a beépített adagolóktól kezdve a falikutakon, és bojlereken át minden vállalkozás számára van megoldásunk.

Jobb az üzlet számára:

Élvezze a páratlan tisztaságot és biztonságot

Szabadon álló és pultra szerelhető vízadagolóink a legmagasabb minősítésű és COVID-mentes Firewall® tisztítással, BioCote® antimikrobiális védelemmel és opcionális érintésmentes működtetéssel rendelkezik.

Spóroljon időt, helyet és pénzt

Vízautomatáink a hálózati vízellátását használják, így nem kell kétszer fizetnie a vízért és a nehéz ballonokat sem kell cserélni és tárolni.

Csökkentse szénlábnyomát

A műanyag vizes palackok szállításának, tárolásának és megsemmisítésének költségei megszűnnek. Energiát, üzemanyagot és vizet takarítunk meg.

Kérdése van?

Felkeltette érdeklődését az alábbi irodai vízszűrő megoldás?

Vegye fel velünk a kapcsolatotVegye fel velünk a kapcsolatot