Menü

Vélemények a

Thoreau rendszerről

„Az első pillanattól kezdve jól működik a saját palackozású vizünk. A telepítést követően, már a nyári időszakban is átlag napi 150 palackkal értékesítettünk, és csak most indul a konferencia szezon!”
Csere András szállodaigazgató, Caramell Premium Resort Bükfürdő

„Egy-két nap alatt azonosultunk a rendszerrel, és megnőtt a vízforgalmunk is. Meggyőződésünk, hogy palackos víz tekintetében ez a jövő!”
Konrády Zoltán tulajdonos, KNRDY Steakhouse Budapest

„Egy havi tesztüzem elteltével, teljes hittel és bizalommal vetettük bele magunkat a forgalmazásába. Vendégeink és kollégáink legnagyobb örömével.”
Völgyi Zoltán F&B manager, Velence Resort & Spa Velence

„A Thoreau vízzel Dániában találkoztam először. Már akkor tudtam, hogy ilyet szeretnék az étterembe is. A vendégeink visszajelzése alapján úgy tűnik, hogy jó választás volt, így az Onyx étkezések fontos szereplője az elegáns Thoreau víz.”
Salfai-Kovács Gergely Restaurant Manager, Onyx étterem Budapest