Termékismertetők

Úgy gondoljuk, remek koncepciót találtunk ki a helyi vizekhez, amelyeket csodás, svéd tervezésű palackokban lehet felszolgálni. De Ön nyilvánvalóan arra is kíváncsi, vajon mi a véleménye erről az ügyfeleinknek.

Jó szórakozást:

„Az első pillanattól kezdve jól működik a saját palackozású vizünk. A telepítést követően, már a nyári időszakban is átlag napi 150 palackkal értékesítettünk, és csak most indul a konferencia szezon!”

– Csere András szállodaigazgató, Caramell Premium Resort Bükfürdő

„Egy-két nap alatt azonosultunk a rendszerrel, és megnőtt a vízforgalmunk is. Meggyőződésünk, hogy palackos víz tekintetében ez a jövő!”

– Konrády Zoltán tulajdonos, KNRDY Steakhouse Budapest

„Immáron három éve használjuk. Az első naptól kezdve szívből ajánlom mindenkinek. Az Avalon, mint öko-tudatos park igazgatói tanácsa, velem az élen azonnal a Thoreau rendszer kiépítése mellett kötelezte el magát. Jelenleg öt egységünkben használjuk és 5 százalékra szorítottuk vissza a palackos vizek rendelését. Időt, energiát, felesleges hulladékot és rengeteg munkaerőt spórolunk a Thoreau vízzel, és mindenekelőtt ezzel Földünket is védjük.„

Bajusz Gergely Gasztronómiai Igazgató, Avalon Park Kft

„A Thoreau vízzel Dániában találkoztam először. Már akkor tudtam, hogy ilyet szeretnék az étterembe is. A vendégeink visszajelzése alapján úgy tűnik, hogy jó választás volt, így az Onyx étkezések fontos szereplője az elegáns Thoreau víz.”

– Salfai-Kovács Gergely Restaurant Manager, Onyx étterem Budapest