A csapvíz egyszerűsége és a palackozott víz tiszta íze.

A Thoreau koncepció a csapvíz egyszerűségét, közelségét és környezeti előnyeit kombinálja a palackozott víz tisztaságával és finom ízével; az így megszűrt vizet szénsav nélkül vagy szénsavval dúsítva, elegáns palackokba töltve lehet felszolgálni.

Filozófiánk az, hogy a piac által kínált legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk. Ez annyit tesz, hogy a havi költség magában foglalja a beszerelést, a szűrők cseréjét, a szervizelést, a palackokat és a mosogatótálcát is. Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatot tartunk, megoldásainkat az Ön igényei szerint tudjuk alakítani.

Hogyan működik?

A Thoreau vizet megszűrve, kellően behűtve, szénsavasan vagy szénsavmentesen, elegáns, skandináv tervezésű palackban szolgálják fel. De hogyan is zajlik a folyamat?

Válasszon egy tetszése és igénye szerinti csapot. Mi felszereljük a szűrővel ellátott hűtőberendezést, legyen szó akár étteremről, konferenciateremről, gyógyfürdőről vagy hasonló helyről. A berendezés a meglévő vízvezetékrendszerhez kapcsolódik, így a Thoreau víz helyben előállítható; nincs szükség a víz és a palack szállítására. A palackokat a készlet részét képező tálcák segítségével könnyű megtisztítani; a szervizelés, a szűrők cseréje mind a havidíj részét képezik.

Ennél egyszerűbb vagy jobb már nem is lehetne.

A Thoreau története

Modern történet

Mi, a Thoreau Waterconcept munkatársai több, mint 20 éve foglalkozunk a vízzel, kizárólag az éttermek, szállodák/konferenciaközpontok és vállalatok számára kialakított vízmegoldások fomájában. Számunkra nincs lehetetlen, és azt szeretnénk, ha ügyfelünkként Ön is ugyanezt érezné.

Régi történet

A szerző és filozófus Henry David Thoreau (1817–1862) a világ legnagyszerűbb írói közé tartozik. A „Walden – A polgári engedetlenség iránti kötelességről” című könyvében az ökológiailag fenntartható életről ír; az ökológiailag és gazdaságilag fenntartható víz koncepciójához innen nyertünk inspirációt. Mi lehet hát méltóbb annál, hogy az ötletet róla nevezzük el?

Tekintse meg a koncepciót bemutató kisfilmünket